Vergelijken en geld besparen

Eenvoudig tarieven en kwaliteit vergelijken tussen ruim 3100 bedrijven.

Project kiezen – vrijblijvend aanbiedingen ontvangen – vergelijken en eventueel kiezen

Vergelijken en geld besparen

Vakmanvergelijken.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten, in totaal ruim 100 disciplines.  

Indien u op zoek bent naar de juiste vakman/vrouw of bedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 6 vakmensen direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken.

Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht.  

Oriënteren en vakmensen vergelijken

In vervolg op uw internetaanvraag zult u zoals gemeld minimaal 1 tot maximaal 5 à 6 informatiepakketten en tarieven ontvangen van aangesloten bedrijven.  Op basis van deze uitgebreide informatie kunt u zich goed oriënteren op zowel de aard van de dienstverlening, de kwaliteit én de prijzen. U kunt zich een goed beeld gaan vormen van wat u ongeveer kunt verwachten en tegen welke prijzen.

Op basis van de gegevens zult u beter in staat zijn om de verschillende aanbiedingen te beoordelen en te vergelijken.

Betere kwaliteit tegen lagere tarieven

Doordat u vergelijkingsmateriaal hebt, zult u aanvullende werkzaamheden en een betere kwaliteit kunnen eisen van de bedrijven tegen veelal scherpere tarieven.

Op elke informatiebladzijde van deze website staat onder meer beschreven op welke manier u de verschillende aanbieders het beste kunt vergelijken en waar u op moet letten.

Tot wel 50% besparen

Uit ervaring weten wij dat bezoekers van deze website tot wel 50% op investering en kosten kunnen besparen simpelweg door goed te vergelijken op zowel de dienst of het product zelf als op de tarieven.

Laat dit voordeel niet aan uw neus voorbij gaan: Vergelijken en Simpel Geld Besparen met Vakmanvergelijken.nl !

Hoe werkt het?

Op deze website worden tientallen onderwerpen behandeld op het gebied van installatie & isolatie, tuin-en terraswerken en bouw-en verbouwingswerken. Bij elk onderwerp kunt u een formulier online invullen (duurt 1 à 2 minuten maximaal) en op verzenden klikken. Op dat moment heeft u een vrijblijvende en volledig gratis aanvraag voor offertes en aanvullende informatie gedaan. Uw formulier komt bij ons binnen en dan gaan wij voor u aan de slag. Reeds duizenden consumenten hun ideale vakman of vakvrouw gevonden en flink kunnen besparen op de prijs.

Waarom vakmanvergelijken.nl?

Ruim 3100 aangesloten vakmensen

Vakmanvergelijken.nl is een organisatie waarbij ruim 3100 vakmensen/vakbedrijven zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn werkzaam in allerlei soorten branches en beroepsgroepen, doch voornamelijk op het gebied van bouw/verbouw, isolatie en installatie en tuin-en terraswerken.

Landelijke dekking

In elke regio in Nederland zijn bedrijven aangesloten bij Vakmanvergelijken.nl zodat u zeker weet dat u meerdere aanbiedingen uit uw eigen regio zult ontvangen. In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij grotere projecten)  zullen ook bedrijven van buiten uw regio een aanbieding doen.

Volledig gratis en vrijblijvende service

Het aanvragen van offertes en informatie is volledig gratis en verplicht u tot absoluut niets. Natuurlijk hopen we dat u uiteindelijk kiest om uw project door een van onze partners uit te laten voeren, maar dat is volledig aan u.

Besparing tot wel 50%

Uit recente onderzoeken van de Consumentenbond is gebleken dat tariefverschillen tussen vakbedrijven zoals bijvoorbeeld schilders tot wel 100% kunnen verschillen. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er prijsverschillen zullen zitten tussen de offertes die u zult ontvangen. Profiteer daarvan!

Ruim 3100 bedrijven zijn u graag van dienst!

Het aanvragen van offertes en informatie is volkomen vrijblijvend en geheel gratis. U loopt geen enkel risico. Wel hopen wij natuurlijk dat u wellicht de werkzaamheden uit laat voeren door één van onze partners.

Vakmanvergelijken.nl : eenvoudig bedrijven vergelijken en op kosten besparen

VAKMANVERGELIJKEN.NL

Bent u zoek naar het juiste bedrijf voor uw verbouwing of klus en wilt u niet teveel betalen? Vraag dan offertes aan via Vakmanvergelijken.nl. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend.