STUCWERK

Slim geld besparen door Stukadoorsbedrijven gratis te vergelijken

Stucwerk door een ware vakman voor een scherpe prijs

Wilt u stucwerk aan laten brengen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied ? Houd er rekening mee dat er meerdere soorten stucwerk bestaan, waar u de keuze uit heeft. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van spackspuiten, spachtelputz, of het plafond laten stucen? Hier gelden verschillende tarieven voor.

De resultaten van stucen hangen voor het grootste deel van af van het vakmanschap van de stukadoor. Stucwerk

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U vult het online formulier aan de rechterkant in
 • U klikt op de button verzenden onderaan het formulier
 • Ons team ontvangt uw aanvraag en verspreidt deze onder aangesloten bedrijven
 • U ontvangt binnen 1 tot 5 werkdagen volkomen gratis en vrijblijvende offertes, met relevante documentatie
 • U bekijkt en vergelijkt en kiest eventueel de geschikte vakman.
Het Team van Vakmanvergelijken.nl

Stucwerk door een professional

Het is verstandig om het stucwerk door een professional aan te laten brengen. U zou dit in principe ook zelf kunnen, al is het een bewerkelijk proces waar veel tijd in gaat zitten.  Een goede vakman werkt een stuk sneller, waardoor u bijvoorbeeld in een paar dagen de woning kunt laten stucen. Zou u daar zelf mee aan de slag gaan zonder enige ervaring?

an kost dit u tot een paar weken van uw tijd en is de kans groot dat het resultaat nooit zo strak wordt als dat van de professional.

Stucwerk kosten

Uiteraard dient u bij een vakman rekening te houden met de stucwerk kosten, waardoor het verstandig is om altijd een aantal offertes aan te vragen. Een goede vakman kan u van dienst zijn vanaf zo’n €7 per vierkante meter voor het spackspuiten, spachtelputz is met €15 per vierkante meter over het algemeen duurder. Houd er echter rekening mee dat het stucwerk aan de binnenzijde van uw woning mede bepaalt hoe uw woning oogt, u kijkt er dag in, dag uit tegenaan.

Het is wat dat betreft wellicht de moeite waard om er net iets meer aan te spenderen.

 

Ook het aanbrengen van sierstucwerk behoort tot de werkzaamheden van de ervaren stukadoor.

Offerte aanvragen voor het stucen

Benieuwd wat het in uw geval zou kosten om het stucen bij de vakman neer te leggen ? U kunt een offerte aanvragen voor het stucwerk, de professionals bij u uit de omgeving berekenen graag de totale kosten waar u rekening mee dient te houden.

Op die manier zorgt u ervoor dat u de offertes op basis van de prijs kunt vergelijken. Stucen is nog een ambachtelijk werk, dus houd daarnaast rekening met de kwaliteit van de vakman, bijvoorbeeld door referenties op te vragen of een online beoordeling te zoeken.

Vakmanvergelijken.nl biedt u de volgende voordelen:

 1. Gemak: bij meerdere bedrijven informatie & prijzen aanvragen via slechts 1 aanvraagformulier. U hoeft zelf niet meer op zoek naar bedrijven te gaan. Wij beschikken over een uitgebreide database.
 2. Gratis & vrijblijvend: het kost u helemaal niets, wij zorgen gratis voor verspreiding van uw aanvraag en u bent tot niets verplicht.
 3. Vergelijken: u ontvangt documentatie en prijzen en kunt op die manier zowel op kwaliteit als prijs vergelijken.
 4. Fors besparen: door offertes te vergelijken kunt u tot soms wel 50% besparen en mist u geen aanbiedingen.
 5. Goedkoopste uit uw regio: wij sturen uw aanvraag door naar partijen in uw eigen regio, zodat u zeker weet dat u de beste en goedkoopste aanbiedingen uit de regio ontvangt.
 6. Baat het niet, schaadt het niet: het kost niets, het verplicht u tot niets, maar u ontvangt wel relevante informatie en prijzen.
 7. De juiste vakman: op basis van de documentatie , aanbiedingen en eventuele vrijblijvende inspecties kunt u de juiste vakman kiezen.

Hoe het werkt:

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar de juiste vakman die tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of vakman opzoeken en meer informatie vinden.

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het informatie-aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!.

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse aanbiedingen van verschillende bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze op uw gemak vergelijken..

Vakmensen in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere vakmensen in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Vakmanvergelijken.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland. En dit aantal groeit elke dag !