SPACKSPUITWERK

Slim geld besparen door Stucwerkbedrijven gratis te vergelijken

Spackspuitwerk offertes aanvragen bij meerdere vakmannen

Wilt u spackspuitwerk laten aanbrengen, of in ieder geval een offerte aanvragen om dit te vergelijken met andere vormen van wand- en plafondafwerking?

Het vormt een relatief voordelige keuze, waar veel mensen graag gebruik van maken.

Spackspuitwerk geeft een heel mooi resultaat. Goede voorbereiding zoals afplakken is belangrijk. Veelal worden er twee lagen aangebracht.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U vult het online formulier aan de rechterkant in
 • U klikt op de button verzenden onderaan het formulier
 • Ons team ontvangt uw aanvraag en verspreidt deze onder aangesloten bedrijven
 • U ontvangt binnen 1 tot 5 werkdagen volkomen gratis en vrijblijvende offertes, met relevante documentatie
 • U bekijkt en vergelijkt en kiest eventueel de geschikte vakman.
Het Team van Vakmanvergelijken.nl

Spackspuitwerk op de wanden en plafonds

U kunt gebruik maken van spackspuitwerk voor zowel de wanden als het plafond. Nieuwbouwwoningen worden standaard opgeleverd met spuitwerk op het plafond, doorgaans met een relatief grove korrel. Het is vervolgens mogelijk om ook de wanden op een vergelijkbare wijze af te laten werken.  Heeft u een bestaande woning die u van een nieuwe kleur of structuur op de wand wilt voorzien?  Ook dan kunt u gebruik maken van spackspuitwerk, of dit bijvoorbeeld vergelijken met sausen en behangen.

Door online meerdere offertes aan te vragen kunt u de kwaliteit, mogelijkheden en kosten met elkaar vergelijken.

Korrelgrootte en kleur kiezen

Binnen het spackspuitwerk heeft u een aantal verschillende keuzes, bijvoorbeeld met betrekking tot de korrelgrootte en de kleur waar u gebruik van wenst te maken.

Er zijn duizenden kleuren beschikbaar, waardoor spackspuitwerk niet onderdoet voor het sausen van de wand.

Met het oog op de korrel kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van dolomiet, die verkrijgbaar is van een zeer fijne tot een meer grove structuur.

Een goede vakman kan u hier meer over vertellen en voorbeelden laten zien, zodat u op basis van uw visuele waarneming een keuze kunt maken voor het juiste type spackspuitwerk.

 

Veel kleur en korrelgroote mogelijkheden geven een mooi resultaat, zelfs op kalkstenen bedrijfsmuren.

Spackspuitwerk tarieven

De spackspuitwerk tarieven hangen onder andere af van de hoeveelheid wanden of plafonds die u wilt laten spuiten. De tarieven voor een enkele wand liggen relatief hoog, terwijl u de volledige woning kunt laten spuiten vanaf zo’n €7 per vierkante meter. Indien de schilder een uurtarief hanteert kunt u rekening houden met ongeveer €35 per uur.

U kunt zich op die manier een beeld vormen van het relatief voordelige spackspuitwerk. Het is echter verstandig om een offerte aan te vragen bij specialisten uit de buurt, zodat de vakmannen u op basis van uw situatie de kosten voor het spackspuitwerk kunnen schetsen.

Vakmanvergelijken.nl biedt u de volgende voordelen:

 1. Gemak: bij meerdere bedrijven informatie & prijzen aanvragen via slechts 1 aanvraagformulier. U hoeft zelf niet meer op zoek naar bedrijven te gaan. Wij beschikken over een uitgebreide database.
 2. Gratis & vrijblijvend: het kost u helemaal niets, wij zorgen gratis voor verspreiding van uw aanvraag en u bent tot niets verplicht.
 3. Vergelijken: u ontvangt documentatie en prijzen en kunt op die manier zowel op kwaliteit als prijs vergelijken.
 4. Fors besparen: door offertes te vergelijken kunt u tot soms wel 50% besparen en mist u geen aanbiedingen.
 5. Goedkoopste uit uw regio: wij sturen uw aanvraag door naar partijen in uw eigen regio, zodat u zeker weet dat u de beste en goedkoopste aanbiedingen uit de regio ontvangt.
 6. Baat het niet, schaadt het niet: het kost niets, het verplicht u tot niets, maar u ontvangt wel relevante informatie en prijzen.
 7. De juiste vakman: op basis van de documentatie , aanbiedingen en eventuele vrijblijvende inspecties kunt u de juiste vakman kiezen.

Hoe het werkt:

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar de juiste vakman die tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of vakman opzoeken en meer informatie vinden.

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het informatie-aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!.

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse aanbiedingen van verschillende bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze op uw gemak vergelijken..

Vakmensen in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere vakmensen in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Vakmanvergelijken.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland. En dit aantal groeit elke dag !