AANNEMER VERBOUWING

Slim geld besparen door Aannemersbedrijven gratis te vergelijken

Aannemer voor uw verbouwing selecteren uit meerdere offertes

Bent u op zoek naar een aannemer verbouwing voor de verbouwing van uw huis? Het is verstandig om scherp op de kosten te letten, net als op de garanties en mogelijkheden tot overleg tijdens de bouwperiode. Op die manier zorgt u voor een verbouwing naar uw wens.

Vakmensen werken precies. Aannemer verbouwing.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U vult het online formulier aan de rechterkant in
 • U klikt op de button verzenden onderaan het formulier
 • Ons team ontvangt uw aanvraag en verspreidt deze onder aangesloten bedrijven
 • U ontvangt binnen 1 tot 5 werkdagen volkomen gratis en vrijblijvende offertes, met relevante documentatie
 • U bekijkt en vergelijkt en kiest eventueel de geschikte vakman.
Het Team van Vakmanvergelijken.nl

Aannemer voor uw verbouwing selecteren

Wilt u een aannemer voor de verbouwing selecteren? Het klinkt wellicht verleidelijk om alleen naar de kosten te kijken, maar het is verstandig om meer in de gaten te houden. U kunt online meerdere offertes aanvragen, let daarin in ieder geval goed op de stelposten. Probeer deze zoveel mogelijk te vermijden, of koop de materialen hiervoor in ieder geval zelf. Op die manier voorkomt u kosten die onverwacht hoog oplopen.

Daarnaast is het verstandig om gebruik te maken van een aannemer met het Bouwgarant-keurmerk. Dit zorgt voor garantie met betrekking tot de verbouwing van uw huis.

Profiteer nu !

LAGE BTW op arbeidskosten isolatie aanbrengen!

Maak gebruik van de stimuleringsregeling van de overheid! Voor de komende jaren is vastgelegd dat ten behoeve van isolatiewerkzaamheden aan de woning op het arbeidsdeel van de totale isolatiekosten slechts 6% btw betaald hoeft te worden in plaats van de reguliere 21%. Over materiaalkosten wordt overigens wel 21% btw geheven.

 • BTW op arbeidskosten (voor isolatiewerkzaamheden) 6% 6%
 • BTW op materiaalkosten (voor isolatiewerkzaamheden) 21% 21%
Grote aannemers en klusbedrijven concurreren onderling flink. Bij ervaren kleine aannemers heeft u vaak het beste contact en resultaat.

Verbouwing van uw huis en stelposten

Bij de verbouwing van een huis ontkomt u in bepaalde gevallen niet aan stelposten. Dit zijn posten waarvoor de aannemer nog geen prijs kan afgeven, waardoor dit hoger of lager uit kan vallen, naargelang de voortgang van de werkzaamheden. Probeer alle materialen en afwerkingen al direct in de offerte op te laten nemen, of zorgt ervoor dat u de producten voor de stelpost eventueel zelf op verschillende plaatsen kunt komen.

Op die manier kunt u het huis verbouwen en de kosten scherp in de gaten houden, zodat u niet met onverwacht hoge rekeningen te maken krijgt.

 

Huis verbouwen en kosten inschatten

Wilt u het huis verbouwen en de kosten inschatten? U kunt hiervoor online vrijblijvend meerdere offertes aanvragen. Let vooral op de eventuele losse eindjes en probeer die zoveel mogelijk te voorkomen. Een aannemer voor een verbouwing wenst wat te verdienen aan de verbouwing, maar dit betekent aan de andere kant niet dat u de hoogste prijs dient te betalen.

Vergelijk minimaal 3 offertes, zodat u een goed beeld krijgt van wat de vakmannen u kunnen bieden.

Vakmanvergelijken.nl biedt u de volgende voordelen:

 1. Gemak: bij meerdere bedrijven informatie & prijzen aanvragen via slechts 1 aanvraagformulier. U hoeft zelf niet meer op zoek naar bedrijven te gaan. Wij beschikken over een uitgebreide database.
 2. Gratis & vrijblijvend: het kost u helemaal niets, wij zorgen gratis voor verspreiding van uw aanvraag en u bent tot niets verplicht.
 3. Vergelijken: u ontvangt documentatie en prijzen en kunt op die manier zowel op kwaliteit als prijs vergelijken.
 4. Fors besparen: door offertes te vergelijken kunt u tot soms wel 50% besparen en mist u geen aanbiedingen.
 5. Goedkoopste uit uw regio: wij sturen uw aanvraag door naar partijen in uw eigen regio, zodat u zeker weet dat u de beste en goedkoopste aanbiedingen uit de regio ontvangt.
 6. Baat het niet, schaadt het niet: het kost niets, het verplicht u tot niets, maar u ontvangt wel relevante informatie en prijzen.
 7. De juiste vakman: op basis van de documentatie , aanbiedingen en eventuele vrijblijvende inspecties kunt u de juiste vakman kiezen.
 8. Aannemer verbouwing: juist bij verbouwing is een goede vergelijking belangrijk.

Hoe het werkt:

Stap 1

Een klus/project

U heeft een mogelijke klus en bent op zoek naar de juiste vakman die tegen de juiste prijs de klus wil uitvoeren.

Stap 2

Vakman/werkgebied opzoeken

In de horizontale navigatiebalk aan de bovenzijde kunt u uw klus of vakman opzoeken en meer informatie vinden.

Stap 3

Formulier invullen & verzenden

U vult het informatie-aanvraagformulier op de bladzijde in en klikt op verzenden. Wij gaan dan voor u aan de slag!.

Stap 4

Ontvangen & vergelijken

Binnen 1 tot 5 werkdagen ontvangt u diverse aanbiedingen van verschillende bedrijven uit uw eigen regio . U kunt deze op uw gemak vergelijken..

Vakmensen in heel Nederland

Waar de klus ook is, er zijn altijd meerdere vakmensen in uw eigen gebied om u van een aantrekkelijke en scherpe aanbieding te voorzien. Vakmanvergelijken.nl heeft tot wel 5 bedrijven in elk vakgebied in elke regio in Nederland. En dit aantal groeit elke dag !