Veelgestelde vragen

Eenvoudig tarieven en kwaliteit vergelijken tussen ruim 3100 bedrijven.

Project kiezen – vrijblijvend aanbiedingen ontvangen – vergelijken en eventueel kiezen
Wat is Vakmanvergelijken.nl ?

Vakmanvergelijken.nl is een website waarop informatie wordt verstrekt over allerhande onderwerpen zoals verbouwingen, installatie en isolatiewerken en overige diensten.

Indien u op zoek bent naar de juiste vakman/vrouw of bedrijf dan kunt u via deze website in 1 eenvoudige online handeling bij 1 tot maximaal 6 vakmensen direct bij u in de eigen regio informatie, documentatie en tarieven aanvragen, welke u dan op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend: u bent tot niets verplicht

Hoe werkt de website Vakmanvergelijken.nl ?

Middels de website van Vakmanvergelijken.nl kunt u snel en eenvoudig in 1 stap offertes aanvragen.

U vult simpelweg een formulier in en uw aanvraag wordt verspreid onder de bij ons aangesloten bedrijven. Binnen enkele dagen ontvangt u van hen een nette offerte welke u op uw gemak kunt bekijken.

Deze service is volledig gratis en u bent absoluut tot niets verplicht.

Is aanvragen van offertes werkelijk gratis ?

Ja, deze service is werkelijk volledig gratis. Het kost u geen cent.

Zoals we ook vroeger gewend waren indien we een offerte aanvroegen bij een bedrijf is ook het aanvragen via vakmanvergelijken.nl volledig gratis en vrijblijvend. Het verschil is dat Vakmanvergelijken.nl een medium is waarbij 1 ingestuurde offerte-aanvraag verstuurd wordt aan meerdere aangesloten bedrijven in de specifieke regio. Deze bedrijven zijn maar al te graag bereid om hun diensten en prijzen onder uw aandacht te brengen.

Zit ik ergens aan vast ?

Nee, u zit absoluut nergens aan vast. Het is uw eigen keuze of u wel of niet in zee gaat met bedrijven die u een offerte aanbieden. Indien u het aanbod niet aantrekkelijk vindt of simpelweg toch geen zin, tijd of geld hebt om verder te gaan met de klus die u eerst in gedachten had: het maakt allemaal niet uit, u bent tot niets verplicht.

U krijgt gewoon informatie en offertes aangeboden op gratis en vrijblijvende wijze. De bedrijven die u een offerte hebben gestuurd, hopen natuurlijk wel op een eventuele opdracht, maar dat is volledig aan u en u bent tot niets verplicht.

Hoeveel offertes krijg ik per aanvraag ?

U ontvangt minimaal 1 en maximaal 6 offertes. Dat heeft te maken met het soort aanvraag dat u doet en voor welke regio. In sommige regio’s hebben wij veel partners in andere regio’s wat minder. Ook kan het zijn dat u dusdanig complexe diensten vraagt dat er simpelweg te weinig gekwalificeerde aanbieders zijn.

Hoe snel ontvang ik de offertes ?

Dat hangt af van de bedrijven die de offertes uit gaan brengen, de complexiteit van de gevraagd prijsopgave en de periode waarin u aanvraagt. In drukke of vakantieperiodes kan het langer duren tot wel 2 tot 3 weken maximaal.

Standaard echter is dat u binnen 1 tot enkele werkdagen per mail of per post een aanbieding ontvangt.

Indien u heel snel een prijs wilt, dan loont het de moeite om apart te vermelden dat het een spoedaanvraag betreft. Ook kunt u aangeven snel gebeld te willen worden om een en ander nader te bespreken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens ?

U kunt op onze pagina privacy lezen hoe wij omgaan met uw gegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om een offerte uit te brengen en er wordt alleen contact met u opgenomen indien het noodzakelijk is om de offertes op te kunnen stellen.

Wie zit er achter Vakmanvergelijken.nl ?

Vakmanvergelijken.nl is een initiatief van online informatie specialist Treechicken BV in samenwerking met haar partners. Treechicken BV is gespecialiseerd in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) technische onderwerpen zoals onder andere verbouwingen aan woning en bedrijfspand, installatiewerken, isolatiewerken, tuin & terrasklussen en overige (veelal zakelijke) diensten. Treechicken is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

  • Treechicken BV
  • Aston Martinlaan 56c
  • 3261 NB Oud-Beijerland
  • KvK-nr 51797917
Hoe krijg ik telefonisch contact ?

U kunt geen telefonisch contact opnemen met Vakmanvergelijken.nl. Waarom niet ?

Vakmanvergelijken.nl is namelijk louter een website waarop u gratis en vrijblijvend prijzen en informatie kunt opvragen bij bedrijven. Deze aanvragen worden doorgestuurd naar bedrijven in uw eigen regio. Op het aanvraagformulier kunt u duidelijk aangeven dat u gebeld wilt worden of u kunt wachten totdat u de offertes hebt ontvangen. U kunt dan contact opnemen met het betreffende bedrijf.

Hoe werkt het?

Op deze website worden tientallen onderwerpen behandeld op het gebied van installatie & isolatie, tuin-en terraswerken en bouw-en verbouwingswerken. Bij elk onderwerp kunt u een formulier online invullen (duurt 1 à 2 minuten maximaal) en op verzenden klikken. Op dat moment heeft u een vrijblijvende en volledig gratis aanvraag voor offertes en aanvullende informatie gedaan. Uw formulier komt bij ons binnen en dan gaan wij voor u aan de slag. Reeds duizenden consumenten hun ideale vakman of vakvrouw gevonden en flink kunnen besparen op de prijs.

Waarom vakmanvergelijken.nl?

Ruim 3100 aangesloten vakmensen

Vakmanvergelijken.nl is een organisatie waarbij ruim 3100 vakmensen/vakbedrijven zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn werkzaam in allerlei soorten branches en beroepsgroepen, doch voornamelijk op het gebied van bouw/verbouw, isolatie en installatie en tuin-en terraswerken.

Landelijke dekking

In elke regio in Nederland zijn bedrijven aangesloten bij Vakmanvergelijken.nl zodat u zeker weet dat u meerdere aanbiedingen uit uw eigen regio zult ontvangen. In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij grotere projecten)  zullen ook bedrijven van buiten uw regio een aanbieding doen.

Volledig gratis en vrijblijvende service

Het aanvragen van offertes en informatie is volledig gratis en verplicht u tot absoluut niets. Natuurlijk hopen we dat u uiteindelijk kiest om uw project door een van onze partners uit te laten voeren, maar dat is volledig aan u.

Besparing tot wel 50%

Uit recente onderzoeken van de Consumentenbond is gebleken dat tariefverschillen tussen vakbedrijven zoals bijvoorbeeld schilders tot wel 100% kunnen verschillen. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er prijsverschillen zullen zitten tussen de offertes die u zult ontvangen. Profiteer daarvan!

Ruim 3100 bedrijven zijn u graag van dienst!

Het aanvragen van offertes en informatie is volkomen vrijblijvend en geheel gratis. U loopt geen enkel risico. Wel hopen wij natuurlijk dat u wellicht de werkzaamheden uit laat voeren door één van onze partners.

Vakmanvergelijken.nl : eenvoudig bedrijven vergelijken en op kosten besparen

VAKMANVERGELIJKEN.NL

Bent u zoek naar het juiste bedrijf voor uw verbouwing of klus en wilt u niet teveel betalen? Vraag dan offertes aan via Vakmanvergelijken.nl. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend.