Aannemer Aanbouw / Uitbouw

Heeft u interesse in een aanbouw / uitbouw?

Vakmanvergelijken.nl – duizenden bedrijven vergelijken in geheel Nederland

Vraag dan snel en eenvoudig offertes aan bij erkende bedrijven in uw eigen regio. Vul het formulier in en ontvang gratis en volledig vrijblijvend tot wel 6 offertes in uw mailbox. Door de offertes goed op prijs en inhoud te vergelijken, kunt u voor de beste aanbieding kiezen. Onze ervaring is dat consumenten tot soms wel 50% kunnen besparen.

Via deze website kunt u fors geld besparen op uw investering

Op Vakmanvergelijken.nl worden tientallen populaire onderwerpen behandeld zoals bijvoorbeeld

  • het isoleren van de woning (installatie- en isolatiewerken)
  • het verbouwen van de woning (bouw- en verbouwwerken)
  • het ontwerpen of renoveren van de tuin (tuin- en terraswerken)

U kunt op deze website op eenvoudige wijze gespecialiseerde bedrijven vergelijken op prijs en kwaliteit.

Ruim 3100 aangesloten vakmensen

Vakmanvergelijken.nl is een organisatie waarbij ruim 3100 vakmensen/vakbedrijven zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn werkzaam in allerlei soorten branches en beroepsgroepen, doch voornamelijk op het gebied van bouw/verbouw, isolatie en installatie en tuin-en terraswerken.

Landelijke dekking

In elke regio in Nederland zijn bedrijven aangesloten bij Vakmanvergelijken.nl zodat u zeker weet dat u meerdere aanbiedingen uit uw eigen regio zult ontvangen. In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij grotere projecten)  zullen ook bedrijven van buiten uw regio een aanbieding doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze pagina ziet u een formulier staan. Dit formulier is specifiek bedoeld voor het onderwerp van deze pagina. U kunt het formulier online invullen (duurt 1 à 2 minuten maximaal) en op verzenden klikken. Op dat moment heeft u een vrijblijvende en volledig gratis aanvraag voor offertes en aanvullende informatie gedaan. Uw formulier komt bij ons binnen en dan gaan wij voor u aan de slag.

Wat kunt u van ons verwachten?

Nadat wij uw formulier ontvangen en gecontroleerd hebben, nemen wij contact op met maximaal 6 relevante bedrijven in uw regio of net daarbuiten. Op basis van de door u ingevulde informatie en wensen zullen zij een offerte aan u verstrekken. Deze service is vanzelfsprekend volledig gratis en verplicht u tot niets. Houd wel rekening met de mogelijkheid dat één of meerdere bedrijven nog meer informatie van u willen hebben om zo tot een goede aanbieding te kunnen komen. Het beste kunt u dan ook gewoon hun e-mails beantwoorden of de telefoon opnemen.

Serre met metselwerk

Serre met metselwerk

Aanbiedingen vergelijken en fors geld besparen.

Aangezien er meerdere bedrijven een aanbieding zullen doen, kunt u ook verschillende prijzen en oplossingen verwachten. Door de offertes goed te vergelijken met elkaar kunt u voor de meest aantrekkelijke prijs/kwaliteit-combinatie kiezen. Tevens heeft u een goede onderhandelingspositie doordat u in het bezit bent van verschillende offertes. U gaat sowieso geld besparen.

Gemetselde aanbouw / uitbouw
Scheelt vergelijken nu echt zoveel geld?

Ja, het scheelt echt veel geld. Uit diverse onafhankelijke onderzoeken (waaronder 2 onderzoeken van de Consumentenbond naar tariefverschillen bij schilders en verhuizers) blijkt dat er tot wel 50% prijsverschil tussen verschillende aanbieders kan zitten. Dat betekent al gauw enkele honderden tot wel duizenden euro’s verschil. Het is dan ook zonder twijfel verstandig om meerdere offertes voor een klus of project aan te vragen.

Ruim 3100 bedrijven zijn u graag van dienst!

Het aanvragen van offertes en informatie is volkomen vrijblijvend en geheel gratis. U loopt geen enkel risico. Wel hopen wij natuurlijk dat u wellicht de werkzaamheden uit laat voeren door één van onze partners.

Vakmanvergelijken.nl : eenvoudig bedrijven vergelijken en op kosten besparen

VAKMANVERGELIJKEN.NL

Bent u zoek naar het juiste bedrijf voor uw verbouwing of klus en wilt u niet teveel betalen? Vraag dan offertes aan via Vakmanvergelijken.nl. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend.

© Vakmanvergelijken.nl