Privacy

Eenvoudig tarieven en kwaliteit vergelijken tussen ruim 3100 bedrijven.

Project kiezen – vrijblijvend aanbiedingen ontvangen – vergelijken en eventueel kiezen

Inleiding

Indien u surft op het wereld wijde web en een website bezoekt dan dient een website te voldoen aan bepaalde eisen en wetten, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Deze wetten hebben als primair doel uw privacy te beschermen. Op deze pagina lichten wij toe welke wetten van toepassing zijn op deze website en hoe wij (Treechicken BV) hieraan voldoen.

Inzake de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

In Nederland wordt de privacy van persoonlijke gegevens geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Hierin wordt geregeld onder welke voorwaarden persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Treechicken BV exploiteert en beheert de website www.vakmanvergelijken.nl en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een Iframe waarbij u rechtstreeks offertes aanvraagt bij onze partners die deze offerte-aanvragen aanbieden bij aangesloten bedrijven direct bij u in de regio. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons geregistreerd, maar komen direct bij onze partners terecht.

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Onze partner heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzage gegevens en contactgegevens

Gebruikers van vakmanvergelijken.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Inzake de Cookiewetgeving

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen cookiebepaling’) wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google analytics cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Contactformulier van vakmanvergelijken.nl

3 + 2 =

Hoe werkt het?

Op deze website worden tientallen onderwerpen behandeld op het gebied van installatie & isolatie, tuin-en terraswerken en bouw-en verbouwingswerken. Bij elk onderwerp kunt u een formulier online invullen (duurt 1 à 2 minuten maximaal) en op verzenden klikken. Op dat moment heeft u een vrijblijvende en volledig gratis aanvraag voor offertes en aanvullende informatie gedaan. Uw formulier komt bij ons binnen en dan gaan wij voor u aan de slag. Reeds duizenden consumenten hun ideale vakman of vakvrouw gevonden en flink kunnen besparen op de prijs.

Waarom vakmanvergelijken.nl?

Ruim 3100 aangesloten vakmensen

Vakmanvergelijken.nl is een organisatie waarbij ruim 3100 vakmensen/vakbedrijven zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn werkzaam in allerlei soorten branches en beroepsgroepen, doch voornamelijk op het gebied van bouw/verbouw, isolatie en installatie en tuin-en terraswerken.

Landelijke dekking

In elke regio in Nederland zijn bedrijven aangesloten bij Vakmanvergelijken.nl zodat u zeker weet dat u meerdere aanbiedingen uit uw eigen regio zult ontvangen. In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij grotere projecten)  zullen ook bedrijven van buiten uw regio een aanbieding doen.

Volledig gratis en vrijblijvende service

Het aanvragen van offertes en informatie is volledig gratis en verplicht u tot absoluut niets. Natuurlijk hopen we dat u uiteindelijk kiest om uw project door een van onze partners uit te laten voeren, maar dat is volledig aan u.

Besparing tot wel 50%

Uit recente onderzoeken van de Consumentenbond is gebleken dat tariefverschillen tussen vakbedrijven zoals bijvoorbeeld schilders tot wel 100% kunnen verschillen. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat er prijsverschillen zullen zitten tussen de offertes die u zult ontvangen. Profiteer daarvan!

Ruim 3100 bedrijven zijn u graag van dienst!

Het aanvragen van offertes en informatie is volkomen vrijblijvend en geheel gratis. U loopt geen enkel risico. Wel hopen wij natuurlijk dat u wellicht de werkzaamheden uit laat voeren door één van onze partners.

Vakmanvergelijken.nl : eenvoudig bedrijven vergelijken en op kosten besparen

VAKMANVERGELIJKEN.NL

Bent u zoek naar het juiste bedrijf voor uw verbouwing of klus en wilt u niet teveel betalen? Vraag dan offertes aan via Vakmanvergelijken.nl. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend.