Dank u wel!

Wij hebben uw gewaardeerde aanvraag in goede orde ontvangen en zullen zorg dragen voor een directe verspreiding bij de diverse professionele partijen in uw regio, zodat u zo snel mogelijk de gewenste informatie (prijzen en documentatie) zult ontvangen.

Vakmanvergelijken.nl – duizenden bedrijven vergelijken in geheel Nederland

Wat gaat er nu gebeuren?

Uw contactpersoon Andreas de Antoni van het bedrijf Valideas neemt telefonisch contact met u op om de echtheid van uw aanvraag te controleren en om eventuele aanvullende vragen te stellen of uw vragen te beantwoorden.

Waarom? Wij werken met gerenommeerde isolatiebedrijven door geheel Nederland. Deze bedrijven gaan geheel gratis en voor u vrijblijvend een mooie offerte op maat maken.

Om zeker te zijn dat alle gegevens kloppen (zoals bijvoorbeeld het door u opgegeven telefoonnummer) verifiëren wij vooraf de door de aanvrager geleverde informatie.

Hoe lang duurt dat? Wij hebben hooguit enkele minuten nodig om alle informatie te verifiëren.

U kunt zelf ook extra informatie verstrekken. Heeft u zelf nog vragen? Over isolatie of over de offertes die u gaat ontvangen? U kunt ze stellen aan uw contactpersoon.

LET OP: pas nadat wij u hebben kunnen bereiken en de gegevens hebben geverifieerd kunnen wij uw aanvraag doorzetten naar onze partners en alleen dan zult u offertes ontvangen.

Bij elke offerte-aanvraag nemen wij altijd even telefonisch contact op met de aanvrager om zowel de echtheid van de aanvraag te controleren als ook om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

UW CONTACTPERSOON ANDREAS DE ANTONI (085-0645660)

STAP 1: CONTROLE VAN UW AANVRAAG VIA HET NUMMER 085-0645660

Vakmanvergelijken.nl is een organisatie waarbij ruim 3100 vakmensen/vakbedrijven zijn aangesloten. Deze bedrijven zijn werkzaam in allerlei soorten branches en beroepsgroepen, doch voornamelijk op het gebied van bouw/verbouw, isolatie en installatie en tuin-en terraswerken.

STAP 2: NADAT WIJ UW AANVRAAG GEVERIFIEERD HEBBEN WORDT UW AANVRAAG DOORGEZET NAAR MAXIMAAL 4 AANGESLOTEN ISOLATIEBEDRIJVEN

Deze bedrijven zijn door ons gescreend op kwaliteit en zijn werkzaam in uw eigen regio.

STAP 3: BINNEN ENKELE WERKDAGEN ONTVANGT U DE GEWENSTE OFFERTES

(let op: ook de isolatiebedrijven kunnen contact met u opnemen, dus houd uw telefoon en e-mail in de gaten!).

Scheelt vergelijken nu echt zoveel geld?

Ja, het scheelt echt veel geld. Uit diverse onafhankelijke onderzoeken (waaronder 2 onderzoeken van de Consumentenbond naar tariefverschillen bij schilders en verhuizers) blijkt dat er tot wel 50% prijsverschil tussen verschillende aanbieders kan zitten. Dat betekent al gauw enkele honderden tot wel duizenden euro’s verschil. Het is dan ook zonder twijfel verstandig om meerdere offertes voor een klus of project aan te vragen.

Ruim 3100 bedrijven zijn u graag van dienst!

Het aanvragen van offertes en informatie is volkomen vrijblijvend en geheel gratis. U loopt geen enkel risico. Wel hopen wij natuurlijk dat u wellicht de werkzaamheden uit laat voeren door één van onze partners.

Vakmanvergelijken.nl : eenvoudig bedrijven vergelijken en op kosten besparen

VAKMANVERGELIJKEN.NL

Bent u zoek naar het juiste bedrijf voor uw verbouwing of klus en wilt u niet teveel betalen? Vraag dan offertes aan via Vakmanvergelijken.nl. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend.

© Vakmanvergelijken.nl